TV Most - Jubilej - 20 godina Mense Srbije u Novom Sadu
Vesti
Jubilej - 20 godina Mense Srbije u Novom Sadu

10:54, 22.04.2018

|

Izvor: RTV

U novosadskom Master centru, Mensa Srbije danas obeležava veliki jubilej - 20 godina kontinuiranog rada.
Za tu priliku organizovan je Sajam poslovnih projekata članova Mense, manifestacija na kojoj će članovi Mense iz Srbije i okruženja predstaviti svoje aktivnosti.

Cilj je da se javnost upozna sa raznovrsnošću organizacije, da se mladi ljudi inspirišu i informišu o raznim mogućnostima, da se uspostave kontakti sa članovima Mense i razmene ideje.


Na programu će od 12 časova biti prikazan dokumentarni film o Mensi "Šarenilo sive mase" autora Dejana Vražalića (produkcija VANS) koji prikazuje funkcionisanje Mense na nacionalnom i međunarodnom planu, kao i najuspešnije projekte u prethodnih 20 godina.


Nakon projekcije filma biće održane 15-o minutne prezentacije različitih poslovnih ideja - od edukativnih do marketinških, umetničkih do programerskih, kao i onih koji se bave osobama sa invaliditetom i smetnjama u razvoju, ali i posebnim potrebama darovitih u različitim oblastima. Predviđeno je i nekoliko radionica - od onih za najmlađe, do psihodramskih radionica i društvenih igara, a svoje poslovne ideje članovi Mense će predstaviti i na posterima i štandovima.

<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design