Vesti
Jović:"Srpska lista" jedina može da zaštiti Srbe na KiM

13:52, 17.07.2017

|

Izvor: TV Most

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović istako je da je"Srpska lista" trenutno jedini politički projekat na KiM koji ima kapacitet da okupi i usmeri srpski narod u njegovoj borbi za dostizanje onih političkih i ljudskih prava i sloboda koje su u prethodnom periodu bili brutalno gaženi.
"Drugi politički subjekti koji sebe predstavljaju kao srpske, pod dominantnim su uticajem pojedinih albanskih političara iz Prištine i pojedinih stranih ambasada i zato Vlada Republike Srbije i Kancelarija za KiM nemaju dilemu kome poklanjaju svoje poverenje i to je Srpska lista" rekao je Jović i dodao da iz ove inicijative treba da se još posvećenije upuste u borbu za interese srpskog naroda na KiM.


Prema njegovim rečima predstavnike Srpske liste je zamolilo da nikada ne zaborave da su na svojim funkcijama zbog naroda, a ne da narod postoji da bi njima bilo bolje.


"Njihov odnos prema tome će biti merilo Vlade za podršku koju će dobiti pojedinačno po zaslugama", rekao je on.


"Zamolili smo ih i da u sredinama gde rade ne dozvole da njihovo eventualno takmičenje u radu preraste u neprijateljstvo jer bi to donelo štetu , nesreću i katastrofu srpskom narodu na KiM", rekao je Jović i obećao maksimalnu podršku Vlade Republike Srbije .


"U meri u kojoj oni to od nas zatraže tu podršku će imati", naglasio je on i naglasio da Vlada RS Srpsku listu vidi kao deo porodice koja je zajedno u dobru i zlu.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design