:

:

TV Most

clock

Februar 22, 2015   12:05

0

122

Jovičić odbacio optužbe Šutanovca



"SNS od dolaska na vlast govori o dramatičnosti situacije koju smo zatekli, ali mi za nju pronalazimo rešenja i preduzimamo hrabre i odlučne korake, a konkretni rezultati takve finansijske politike već se pokazuju", naveo je Jovičić u izjavi dostavljenoj medijima.

On je dodao da je Šutanovac, govoreći o nestručnim kadrovima bez iskustva, "verovatno mislio na sebe" i naveo da su najveći rezultati mandata Dragana Šutanovca "sumnjive nabavke neupotrebljive opreme i pašnjak prve klase u centru Beograda".

Jovičić je naveo i da je deficit budžeta Grada Beograda smanjen 2,5 puta.

"Deficit je smanjen ukidanjem sumnjivih ugovora kojima je novac izvlačen iz komunalnih preduzeća. To jasno i nedvosmisleno govori o formuli koju bi DS hteo ponovo da primenjuje na čitavoj teritoriji Srbije", poručio je Jovičić.

Funkcioner DS Dragan Šutanovac izjavio je juče da je Srbija u dramatičnom stanju i da zato na narednim izborima treba smeniti aktuelnu vlast.

On je na konferenciji za novinare u Leskovcu kazao da se DS ozbiljno priprema za naredne izbore i ponovio da radi na formiranju vlade u senci.

Šutanovac je kritikovao vladu jer, kako je naglasio, umesto da dovede veliki broj investitora ona je dovela do toga da dug bude povećan od 15,5 na 23 milijarde evra.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva