:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Februar 22, 2018   12:05

0

193

Jevtić: U ovoj godini više projekata nego u 2017.


Jevtić je danas zajedno sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Djurićem i kolegama koji su predstavnici srpskog naroda u pokrajinskoj vladi, posetio štandove Kancelarije za KiM i JP "Mreža Most" na 40. Sajmu turizma u Beogradu.


On je govoreći o projektima koji bi trebalo da se realizuju u ovoj godini, rekao da će njihova realizacija biti još bolja nego u 2017. godini.


„Ljubožda će vaskrsnuti za Uskrs, biće završene sve kuće za porodice koje su se tamo vratile. Planiramo da tokom ove godine uradimo mnogo više nego protekle“ rekao je Jevtić i istakao da je u 2017. godini, usled mnogobrojnih problema, bilo najmanje povratnika.


Jevtić je najavio izgradnju 150 novih kuća za povratnike, više obnovljenih i pokretanje projekata u Metohiji u cilju upošljavanja mladih ljudi. 


„U koordinaciji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije bićemo tamo gde su problemi trudeći se da ih rešimo . Ti ljudi nisu sami i naša je obaveza da budemo svakodnevno s njima“, poručio je Jevtić.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva