:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Oktobar 18, 2017   12:46

0

202

Janković: Cilj nam je da ulažemo u mlade jer to je naša budućnost


Za 250 djaka koji pohadjaju četiri smera u Srednjoj školi u Zvečanu ova školska godina počela je radno i u mnogo boljim uslovima.



Lokalna samouprava je do sada na adaptaciju ulaza, opremanje informatičnog kabineta, adaptaciju prostorija i nabavku neophodne opreme i mašina izdvorila preko 100.000 evra.



„Ovi ljudi rade veoma častan posao, ali uslovi u kojima su radili su bili ispod svakog mogućeg standarda. Prisustvo vlage, nerešeni problemi mokrih čvorova otklonjeni su u najkraćem roku. To i još mnogo toga“, rekao je gradonačelnik Zvečana Vučina Janković i najavio nastavak radova.



„Cilj nam je da ulažemo u mlade jer to je naša budućnost“ , poručio je Janković.



Direktor Srednje škole u Zvečanu, Blažo Dragović istakao je da je ova pomoć samo jedna u nizu koje je pružila lokalna samouprava Zvečana.



„Zahvalnost dugujemo gradonačelniku Vučini Jankoviću koji nam nesebično pomaže kako ranije, tako i sada a nadamo se i u budućnosti“, istakao je Dragović.



Nabavka neophodnih mašina kao što je ona za pakovanje šećerića omogućiće učenicima adekvatnu praksu ali stvoriće se da škola sama prihoduje, te će u narednom periodu ta sredstva biti usmerena u nova ulaganja.



Takodje, učenicima se nakon završetka škole otvara mogućnost ka lakšem i boljem zapošljavanju.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva