Vesti
Jaka eksplozija u Skadru, povređena i radnica RTCG-a

15:33, 13.01.2018

|

Izvor: RTS

Šest osoba, od kojih dve teže, povređeno je u eksploziji koja se dogodila u Skadru. Među povređenima i radnica Radio-televizije Crne Gore. Meta napada je bio albanski biznismen Ljuljzim Kula, potvrdila je albanska policija.


Eksplozija se dogodila oko 10.30, u strogom centru grada, a albanska policija je potvrdila da je meta napada bio albanski biznismen Ljuljzim Kula.
Albanski mediji navode da je eksploziv bio postavljen na motociklu, koji se nalazio ispred zgrade u kojima su i prostorije srpsko-crnogorske manjine.Reporteri RTCG navodi da su fotografije sa trga Rus uznemirujiće, da je situacija haotična i da je pravo čudo da nije bilo težih posledica.U neposrednoj blizini mesta ekspolozije zatekla se i ekipa Televizije Crne Gore.Među povređenima je i radnica RTCG-a R. G., koja je puštena iz bolnice nakon ukazane pomoći.Ekipa Televizije Crne Gore vratiće se u Crnu Goru čim bude završen uviđaj.O događaju je obavešteno Ministarstvo inostranih poslova i ambasada Crne Gore u Tirani, čije je osoblje odmah krenulo u Skadar.
 


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design