:

:

TV Most

clock

Februar 10, 2015   12:56

0

201

Izbor predstavnika za Evrosong 15. februara

Prvi program Televizije Srbije 14. i 15. februara u 21 sat rezervisan je za emisiju "Odbrojavanje za Beč", koju realizuju Radio-televizije Srbije i produkcijska kuća "Beoton", a u okviru koje će biti izabran predstavnik za Evrosong.

Bojana Stamenov, Danica Krstić i Aleksa Jelić izvešće numere koje je Vladimir Graić komponovao specijalno za evrovizijsku scenu, navodi se u saopštenju Radio-televizije Srbije.

Konačnu odluku o pobedniku doneće žiri i publika, u jednakom odnosu glasova - 50:50.

Prvo veče "Odbrojavanja za Beč“ biće revijalno i predstaviće kandidate koji će uživo pevati domaće i strane hitove i na taj način pokazati raskoš svojih glasova i kvalitetne interpretacije zbog čega su i odabrani.

Iste večeri, oni će žrebom, izvlačeći redne brojeve, odrediti kojim će redosledom nastupati 15. februara. Voditeljka prve večeri domaćeg izbora za Pesmu Evrovizije biće Dragana Kosjerina.

Druge večeri gledaoci će prvi put čuti kompozicije, od kojih će samo jedna, pobednička, otići u Beč.

Iste večeri gledaoci će moći da, svojim glasovima, utiču na izbor ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije.

Pored takmičarskih numera, u emisiji će se pojaviti i gosti iz zemlje i regiona i pevati poznate hitove, a sve to u evrovizijskom duhu. Voditeljka druge večeri izbora pesme koja će nas predstavljati na Evrosongu biće Maja Nikolić.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva