:

:

TV Most

clock

Jun 15, 2018   22:08

0

223

"Izazovi pred Srbijom i SNS, potrebno jedinstvo"


To je istakao potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov danas je na sastanku proširenog sastava povereništva stranke u ÄŒajetini.



On je naveo da se ubrzano otvara pitanje Kosova i Metohije, a da se može govoriti o tri politike koje se vode u Srbiji.



"Jedna je ona koju vodi Aleksandar Vučić, koja na ozbiljan i odgovoran način pristupa ovom problemu i pokušava da ga reši. Drugu politiku čine DJilas i neka njegova ekipa koja keže da ne zna ništa o Kosovu i da ih to ne zanima, ali će samo biti protiv Vučića. A treću politiku vode samozvane patriote", istakao je Jovanov, saopštio je SNS iz ÄŒajetine.



On je ocenio da je "to ta politika zamrznutog konflikta", a da je interesantno da tu politiku aktivno vode Albanci sa Kosova i Metohije.



"Oni neće da učestvuju u pregovorima i razgovorima, oni odbijaju da do kraja sprovedu Briselski sporazum, oni čine taj konflikt zamrznutim", konstatovao je Jovanov.



Govoreći o pokušaju blokade života u zemlji, Jovanov je rekao da je odgovor stigao i da se Balša Božović, Vuk Jeremić, Saša Janković i Borko Stefanović hvale blokadama.



Kaže da je jasno da se ide na rušenje Vučića i destabilizaciju Srbije, zbog čega je neophodno jedinstvo.



On je istakao i da moraju da rade mnogo više svi zajedno i ukazao da SNS nije politička stranka koja u drugima traži objašnjenje za sopstvene loše pozicije.



"Problem je u nama, a taj problem je počeo da se rešava", rekao je Jovanov i dodao da njega ne zanima predsednik opštine ÄŒajetina Milan Stamatović, već kako je rekao, SNS i zašto nisu radili dovoljno.



Dodao da je sramota što se odbor u ÄŒajetini nije oglasio na brutalne uvrede koje je Stamatović upućivao Vučiću.



Veruje da će građani prepoznati da ÄŒajetina može mnogo bolje i da postoje ljudi koji mogu na odgovorniji i bolji način da vode tu opštinu.



"Ne sme se dozvoliti da se opštinski budžet puni rasprodajom Zlatibora. Ovde se radi o vašoj budućnosti", istakao je narodni poslanik Krsto Janjušević i dodao da će naprednjaci u ÄŒajetini uvek raditi u opštem interesu i da će se sastajali još češće sa idejom da pokažu da je SNS u ÄŒajetini opet jaka.



ÄŒlan povereništva SNS ÄŒajetine Željko Stakić rekao je da će u budućnosti da sprovode afirmativnu politiku koja će za epilog imati samo rezultate rada.



Oko 200 članova i smpatizera SNS iz ÄŒajetine prisustvovalo sastanku proširenog sastava povereništva SNS ÄŒajetine.


Izvor: Tanjug,B92

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva