:

:

TV Most

Foto: bg.ac.rs

clock

Januar 23, 2015   16:55

0

159

Izabrani novi članovi Saveta UB

Kako je rečeno na sednici Saveta UB, za studenta prorektora tog univerziteta izabran je student specijalističkih akademskih studija Arhitektonskog fakulteta Bogdan Ilić.

Ilić je bio kandidat za studenta prodekana na predlog članova Studentskog parlamenta UB, a Savet je danas taj predlog usvojio.

Profesor Elektrotehničkog fakulteta Veljko Milutinović izabran je za člana Saveta umesto penzionisanog profesora istog fakulteta Miroslava Dukića.

Na sednici je odlučeno da školarine na master akademskim studijama "Obrazovne politike" za školsku 2014/2015. godinu iznose 98.000 dinara za domaće, odnosno 2.000 evra za strane studente.

Prema rečima prorektora UB Miodraga Popovića pokrenut je postupak za osnivanje fondacije "Gordana Jokić Kašiković i Dragiša Kašiković", koja ima za cilj nagrađivanje najboljih studenata Tehničko-metalruškog, Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta.

Za članove upravnog odbora te fondacije predloženi su profesor TMF Slobodan Petrović, profesorka ETF Jelica Protić i profesor Mašinskog fakulteta Nenad Zrnić.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva