:

:

TV Most

Foto: Radio Gračanica

clock

Jul 14, 2015   16:19

0

207

Iskoristiti prilike za rešavanje lokalnih problema

U razgovoru su istaknuti problemi nedovoljnog broja službenika, nedostatka registracionog centra, kašnjenje završetka objekta opštinske zgrade kao i mogućnost otvaranja odeljenja opštinskog Suda u Ranilugu

Petrović je naglasio važnost saradnje gradonačelnika Mikića u oblasti zakonodavstva, podizanju kapaciteta opštine u toj oblasti kao i pomoć u saradnji sa vladom i ministarstvima.

„Zadatak Skupštine i njenih članova je da iskoriste prilike u Skupštini kako bi se uredili lokalni problemi. Upravo zato želim da znam šta se dešava u opštinama kao što je Ranilug. Građani moraju da znaju da smo mi u Skupštini njihov glas i radimo za njih boljitak“, naglasio je Petrović.

Potpredsedniku Skupštine Kosova Slobodanu Petroviću gradonačelnik Mikić uručio je zahvalnicu za pružanje pomoći Opštini Ranilug, dugogodišnju saradnju i rad na izgradnji prijateljskih odnosa sa Opštinom Ranilug, posebno u vreme kada je gospodin Petrović službovao kao Ministar za lokalnu samoupravu.

Petrović se zahvalio stanovnicima Opštine Ranilug i Mikiću na ukazanom poverenju i dodeljenoj zahvalnici što će ga dodatno motivisati za još veće agažovanje u budućnosti.

Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva