:

:

TV Most

clock

Januar 23, 2015   17:12

0

144

Iskazi svedoka neubedljivi

On je optužio Ivanovića da je bio vođa policijskih snaga, da ga je tog 14. aprila 1999. godine na trenutak video i da ga je baš on pitao "kuda ćeš" dok je sa komšijama iz zgrade slušao komandu da napusti svoj stan.


Lapaštica je rekao da je Olivera Ivanovića poznavao od 1997. godina i da je, dok mu je pružao zanatske uskluge, sa njim tada razgovarao o trenutnoj situaciji na Kosovu.


Svedok je zaplakao i rekao da je toga dana ubijen njegov brat Zeki Lapaštica . Ispitivanje ovog svedoka biće nastavljeno u ponedeljak unakrsnim pitanjima odbrane i sudskog veća.


Prenoseći svoj lični utisak na kraju trećeg dana suđenja advokat Ljubomir Pantović je rekao da" optužnica za sada slabo stoji".


"Juće a posebno danas tokom saslušanja svedoka Džemšita Seljimija u potpunosti je diskreditovan krunski svedok optužbe Isa Mustafa" rekao je Pantović i dodao da očekuje da se u tom stilu nastavi sudski proces kako bi Oliver Ivanović bio oslobođen optužbe.


Advokat nije mogao da odgovori koliko je svedoka predloženo ali je dodao da će verovatno u dopuni dokaznog postupka odbrana a možda i javna tužba predložiti još svedoka koji će biti saslušani.


Suđenje će biti nastavljeno 26. januara u 10 časova.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva