:

:

TV Most

Foto: RTV Puls

clock

Maj 25, 2017   15:40

0

129

I ove godine u Ranilugu manifestacija "Morava se u pesmu uliva"

“Šesnaest godina unazad kulturno sportska manifestacija “Morava se u pesmu uliva“ održava se od 1. maja, ali zbog loših vremenskih prilika, ovogodišnja, sedamnaesta po redu, pomerena je za kraj maja i početak juna”, kaže predsednik Organizacionog odbora Zoran Stanković.

Kada je u pitanju kulturni program, svečani deo otvaranja manifestacije zakazan je za 26. maj u 20:30 časova, koncertom etno sastava Simonida iz Raniluga.

“U narednih sedam dana posetioci će uživati u igrama i takmičenju desetine kulturnoumetničkih društava sa Kosova i Metohije, centralne Srbije i regiona. Biće prikazivane i pozorišne predstave lokalnih i gostujućih pozorišta”, ističe Stanković.

“Sportski program će i ove godine biti bogat, sa mnogo sportskih disciplina, a najviše prijavljenih takmičara je ispod osamnaest godina. Oni će 28. maja imati i dečiji dan koji pored samog takmičenja je i najinteresantniji, kako za takmičare i roditelje, tako i za širu publiku” , kaže član organizacionog odbora Pavliša Popović. Ova kulturno sportska manifestacija trajaće sedam dana, do 2.juna 2017.godine.

Izvor: RTV Puls

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva