Vesti
I država se uključuje u bitku za malog Dušana

22:15, 14.09.2018

|

Izvor: Blic, RTV

Sednica Budžetskog fonda za lečenje u inostranstvu, na kojoj će biti doneta odluka o upućivanju teško obolelog četvorogodišnjaka Dušana Todorovića iz Svilajnca na lečenje u inostranstvo o trošku države, zakazana je za ponedeljak, saznaje "Blic".


U akciju prikupljanja pomoći za lečenje malog Dušana uključila se cela Srbija, a u ponedeljak će biti doneta odluka da se i država dirketno uključi u taj proces.
Naime, danas je prikupljenja sva potrebna dokumentacija o Dušanovom slučaju, pa je na osnovu toga za ponedeljak zakazana sednica Budžetskog fonda Ministarstva zdravlja.Mali Dušan Todorović (4) iz Svilajnca bije najtežu bitku koja postoji - s vremenom! Život mu zavisi od brzine ljudi da mu pomognu da ode na lečenje podmuklog raka nadbubrežne žlezde - neuroblastoma, koji mu se ponovo vratio i koji mu polako oduzima detinjstvo i život.Dušan bi trebalo da bude upućen na lečenje u Barseloni, koje košta 191.312,81 evra.Mališanu možete da pomognete slanjem SMS poruke na broj 5757, čija je cena 100 dinara.Ili uplatom sredstava na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.
 


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design