Vesti
Humanitarna akcija za Nikolu Zdravkovića iz Goraždevca

09:10, 13.02.2018

|

Izvor: TV Most

Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji priključio se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za 15-godišnjeg Nikolu Zdravkovića iz Goraždevca, na molbu njegove majke Ljiljane Zdravković.

Foto TV Most


Nikola boluje od Cerebralne paralize, ne vidi, ne hoda, neophodan mu je aspirator za izvlačenje sekreta iz grla i fizikalna terapija. Roditelji nisu u mogućnosti da mu obezbede novac od nekoliko hiljada evra za aspirator i fizikalnu terapiju.

“Naš Odbor će opet pokušati u Republici Srpskoj pomoći Nikoli kad dobijemo svu neophodnu Nikolinu lekarsku dokumentaciju. Ujedno,sve humane ljude na Kosovu i Metohiji molimo da sa 100 dinara preko Udruženja roditelja"Podrži me" mesečno pomognu 15-godišnjem Nikoli Zdravkoviću i 9-godišnjoj Emiliji Marković iz Zvečana, koji imaju teške oblike cerebralne paralize i sada im je pomoć najneohodnija.Vaših 100 dinara mesečno značiće mnogo ovoj bolesnoj deci i njihovim porodica. Oni zaslužuju da im pokušamo pomoći”, navodi u saopštenju predsednik Odbora Milorad Arlov.Donacije se mogu uplatiti na dinarski žiro račun:205-0000000245488-48 kod Komercijalne banke, Udruženje roditelja"Podrži me" Kosovska Mitrovica

 


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design