:

:

TV Most

Foto: TVMost

clock

Avgust 18, 2018   14:48

0

256

Humanitarna akcija za decu sa posebnim potebama


 Akcija će trajati do 15.septemra, a na više lokacija u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku postavljene su kutije u kojima naši sugradjani mogu da prilože novac.



U Kosovskoj Mitrovici 50 dece boluje od cerebralne paralize, njima je neophodna rehabilitacija koju roditelji ne mogu da im obezbede, jedanaestogodišnja Dostana Miladinović  kaže da se raduje što će otići na rehabilitaciju. Roditelji ističu da im ova humanitarna pomoć mnogo znači.



Humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za desetodnevnu rehabilitaciju za decu sa posebnim potrebama pokrenulo je Udruženje „Podrži me“.



„Planiramo da povedemo pedesetoro dece, koji ma je to neophodno. Vrujem u humanost našeg naroda, nihova donacija će nam pomoći da 22. septembra povedemo decu na rehabilitaciju. U četvrtak smo bili u Leposaviću, juče u Zubinom Potoku, akcija će trajati do 15. septembra pa pozivamo građane da pomognu ovoj deci“, rekla je Ivana Rakić predsednica Udruženja „Podrži Me“.



Za desetodnevnu rehabilitaciju  ove dece neophodno je 14 000 evra, Udruženje „Podrži me“ apeluje na sve one koji mogu da pomognu da to i učine.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva