:

:

TV Most

Foto: brodarac.rs

clock

Februar 07, 2018   12:05

0

199

Hrabri Brodarac bez iznenađenja protiv Junajteda


U meču odigranom pred oko 3.000 gledalaca na stadionu Voždovca gostujući tim je golovima Indija Bunena u 18. i Tirela Vorena u 29. minutu već u prvom poluvremenu stekao veliku prednost, mada je Brodarac prethodno imao nekoliko dobrih udaraca ka golu Fojtičeka.




Meč je počeo minutom ćutanja u znak sećanja na 60 godina od tragedije u kojoj su prilikom uzletanja aviona u Minhenu poginuli članovi posade i fudbaleri Junajteda posle gostovanja Crvenoj zvezdi.



Utakmici je prisustvovao i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, a u loži stadiona Voždovca među zvanicama bili su i Gordan Petrić, Stanislav Karasi, Milovan Đorić, Vladica Popović i Novica Tončev.



Trener mladog tima Brodarca Milan Kuljić izjavio je večeras da je nedostatak takmičarskih utakmica glavni razlog što je njegov tim poražen od Mančester Junajteda.



Trener omladinskog šampiona Srbije skrenuo je pažnju i na individualne greške svoje ekipe.



"Veliki broj individualnih grešaka usled nedostatka takmičenja nas je odveo u poraz. Mi smo u sred priprema za razliku od Mančestera, ali zadovoljan sam ofanzivnim pristupom svojih fudbalera", izjavio je Kuljić na konferenciji za novinare na stadionu Voždovca.



Mladi trener je istakao da je ponosan na ostvaren uspeh ove sezone, ali da je večeras gol nedostajao da igrači osete satisfakciju za ofanzivan pristup protiv favorita.



"Čast nam je bila ugostiti Junajted koji ima veliki broj kvalitetnih igrača kako domaćih tako i inostranih. Ponosni smo na sve što smo uradili do sada. Krivo mi je što nismo dali gol jer bi to bila ogromna satisfakcija za igrače."




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva