:

:

TV Most

clock

Novembar 01, 2015   12:05

0

133

Horgoš II zatvoren za putnička i teretna vozila

Granični prelaz Horgoš II je od 22. oktobra otvoreni samo za kategoriju vozila koja ne mogu da koriste autoput - radne mašine (traktori, kombajni i dr...), mopedi manji motocikli, biciklisti i pešaci, a radno vreme graničnog prelaza je od sedam do 19 sati svakog dana.

Zadržavanja za putničkih vozila na ostalim graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta, ali informacije o vremenu zadržavanja su promenljiva i relativna, preneo je Automoto-savez Srbije (AMŠ).

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Od 30. oktobra do srede, 4.novembra, u vremenskom periodu od 22 do šest časova ujutru izmenjen je režima saobraćaja na auto-put E-75 od petlje "Lasta" do petlje "Nacional" i od petlje "Nacional" do petlje "T6" u oba smera u preticajnoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Tokom vikenda, u istom periodu, kod naplatne stanice "Mali Požarevac", izlazak sa auto-puta ka Mladenovcu i ulazak na auto-put iz pravca Mladenovca izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog asfalta i prošsirenja autobusnog stajališta i obe saobraćajne trake (izlaza/ulaza) puta za Mladenovac će biti zatvorene, a vozila će se propuštati naizmenično.

Od juče je izmenjen režima saobraćaja na auto-putu E-75 na mostu kod Srbobrana, zbog izvođenja radova na popravci dilatacione spojnice.

Od juče su radovi i na delu autoputa E-75 na deonici Ćuprija-Jagodina na sanaciji kolovoza (vozna saobraćajna traka) u smeru ka Beogradu. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati preticajnom i zaustavnom saobraćajnom trakom, navodi AMS.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva