:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Maj 24, 2018   12:05

0

326

Gračanica: Sutra počinje Memorijalni turnir "Dimitrije Popović"


Organizator turnira Dejan Popović, kaže da je i ove godine interesovanje za učešće bilo veliko i da će učešće uzeti 20 ekipa za takmičenje u malom fudbalu.


„Drago mi je da je i ove godine vladalo veliko interesovanje za učešće na turniru. Ovo je samo jedan od načina da Dimitrija pamtimo i nikada ne zaboravimo ovu tragediju koja nas je zadesila”, kaže Dejan Popović, brat od strica pokojnog Dimitrija.


Ekipe su raspoređene u četiri grupe od po pet ekipa, a po rečima Popovića, odigraće se ukupno 40 utakmica u grupnoj fazi i 8 utakmica, koje će se igrati u finalnoj fazi takmičenja.


“Igraće se po pet utakmica svakog dana u periodu od 18 do 22sata. Očekujem da će interesovanje navijača biti na nivou prethodnih godina“, kaže Popović, koji ističe da je posebno zadovoljan činjenicom da na turniru učestvuju i ekipe koje nisu sa teritorije opštine Gračanica, poput ekipe iz Babinog Mosta, Kuzmina i Gotovuše koja je i prošlogodišnji pobednik turnira.


Drugu godinu za redom biće održano i takmičenje u basketu, za koje, po rečima Popovića, takođe vlada veliko interesovanje.


Utakmice u malom fudbalu igraće se na poligonu OŠ „Kralj Milutin“ u Gračanici, a u slučaju loših vremenskih prilika koristiće se balon sala sportskog kompleksa „Dragan Džajić, na čijem će terenu biti održano i takmičenje u basketu.


Pobednike turnira očekuju novčane nagrade, koje se prikupljaju od kotizacije ekipa, a najuspešnije ekipe dobiće i pehare, medalje i majice sa likom Dimitrija.


Organizator turnira Dejan Popović, pozvao je sugrađane da dođu na turnir, navijaju za svoje favorite i na taj način još jednom odaju počast Dimitriju.


Turnir će se igrati u terminu od 25 maja do 5. juna.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva