Vesti
Gračanica: Predsednik Opštine sa građanima

16:19, 14.03.2018

|

Izvor: TV Most

Predsednik opštine Gračanica, Srđan Popović, nastavio je danas razgovor sa meštanima opštine. U višečasovnom razgovoru saslušao je probleme više od 25 porodica.


Kontinuitet razgovora sa meštanima opštine Gračanica nastavljen je i ove nedelje a predsednik Srđan Popović nameran je da pomogne svima gde je to moguće.

„Ono u šta nismo bili upućeni gradonačelnik nam je pojasnio. Zadovoljni smo razgovorom i sada nam ostaje samo da čekamo“, kazala je za opštinsku info službu Karolina Danić iz Livađa koja je danas na razgovor sa gradonačelnikom došla sa sinom.

Najveći broj problema odnosi se na zaposlenje i stambeno zbrinjavanje.  Ivica Velić sa suprugom i četvoro dece živi deset godina kao podstanar u Suvom Dolu.

„Deset godina živimo pod tuđim krovovima i pod kirijom i niko za to do sada nije imao razumevanja da reši to pitanje. Uglavnom današnji razgovor sa predsednikom je bio pozitivan. Videćemo šta će biti u budućnosti“, rekao je Ivica Velić.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović kaže da je problema puno i da će opština raditi u pravcu njihovog rešavanja koliko god je u njenoj mogućnosti.

„Naši građani treba da znaju da smo mi tu zbog njih i da ne postoji ni jedan razlog da ne pomognemo tamo gde je to moguće. Ono što je važno jeste da smo na dobrom putu da mnogim porodicama i pojedincima pomognemo“ rekao je Popović.

Predsednik opštine Gračanica, Srđan Popović, od početka svog manata kontinuirano već tri meseca jednom nedeljno prima građane kako bi u direktnom razgovoru sa njima saslušao njihove probleme i pomogao da se oni prevaziđu, navodi se u saopštenju.

 


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design