:

:

TV Most

Foto: Radio Gračanica

clock

Jul 06, 2018   17:27

0

194

Gračanica: Održana druga redovna sednica odbora za javne službe


Na početku sednice članovi odbora jednoglasno su usvojili zapisnik sa prve redovne sednice Odbora za javne službe nakon čega se pod drugom tačkom dnevnog reda razgovaralo o trenutnoj situaciji u oblasti javnih službi.


 


ÄŒlanovi odbora interesovali su najpre za planove održavanja javnih parkova i površina. Trajković je kazao da je opština u procesu formiranja Javno komunalnog preduzeća a dok se situacija u potpunosti sa tim ne reši opština Gračanica sa postojećim kapacitetima nastoji da sve zelene površine maksimalno održava dok se oprema u parkovima nabavlja preko posebnih ugovora čija se realizacija očekuje do jeseni.


 


„Krenuli smo i sa završetkom starih projekata koji se tiču ulične rasvete. Raspisali smo tender za ovde u Gračanici jer na jednom mestu u blizini groblja tokom realizacije prethodne faze projekta stare sijalice nisu zamenje novim led osvetljenjem. Ujedno imamo i spremljen projekat za deonicu od Gračanice do Lapljeg Sela i od Gušterice do Dobrotina“, rekao je Trajković.


 


On je podsetio da je pre dva dana krenula druga faza prskanja komaraca na teritoriji opštine Gračanica a pred čalanovima odbora obrazložio je i planove odeljenja javnih službi koji se tiču asfaltiranja lokalnih ulica, uređenja vodovodne mreže i tehničkim problemima sa elektro-energetskom stuacijom u pojedinim mestima na teritoriji opštine Gračanica. Takođe najavio je i postavljanje saobraćajne signalizacije na pojedinim važnijim saobraćanicama.

Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva