Vesti
Gračanica: Izvršena primopredaja dužnosti

15:06, 14.12.2017

|

Izvor: TV Most

Novoizabrani predsednik opštine Gračanica Srđan Popović preuzeo je dužnost predsednika u naredne četiri godine.Zvanična primopredaja dužnosti predsednika opštine Gračanica između novoizabranog predsednika opštine Srđana Popovića i dosadašnjeg predsednika opštine Vladete Kostića izvršena je u kabinetu predsednika opštine Gračanica.
Foto: Opština Gračanica


U prijateljskoj atmosferi, Popović i Kostić potpisali su Zapisnik o primopredaji dužnosti.

Predsednik opštine Srđan Popović je nakon primopredaje dužnosti istakao da je sa dosadašnjim predsednikom Vladetom Kostićem imao razgovore tokom kojih se upoznao sa radom Opštine, sa prioritetima, nasleđenim stvarima i nastavku projekata koji su započeti.

„Zahvaljujem se gospodinu Kostiću na svemu što je uradio za opštinu Gračanica. Pred nama je dosta stvari koje moramo da uradimo. Prioriteti ostaju isti. Nastavićemo sa poboljšanjem infrastrukture na celoj teritoriji lokalne samouprave i jedan od ciljeva je da se sva mesta ravnomerno razvijaju. Kao predsednik biću jednak za sve, a vrata Opštine biće otvorena za građane, jer je osnovni cilj poboljšanje kvaliteta života“, kazao je Popović.

Dosadašnji predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić čestitao je novom predsedniku Srđanu Popoviću i poželeo uspeh u radu u narednom periodu.

„Siguran sam da će Srđan Popović biti uspešniji predsednik opštine Gračanica. Opština Gračanica je jedna od najuspešnijih i tako će i ostati. Novom predsedniku želim dobro zdravlje, puno uspeha i da Gračanica iz godine u godinu bude  uspešnija“, kazao je Kostić.

Novoizabrani predsednik opštine Gračanica Srđan Popović prethodno je stupio na dužnost potpisivanjem svečane izjave na konstutativnoj sednici Skupštne opštine Gračanica.


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design