:

:

TV Most

Foto: Opština Gračanica

clock

Decembar 14, 2017   12:05

0

234

Gračanica: Izvršena primopredaja dužnosti


U prijateljskoj atmosferi, Popović i Kostić potpisali su Zapisnik o primopredaji dužnosti.

Predsednik opštine Srđan Popović je nakon primopredaje dužnosti istakao da je sa dosadašnjim predsednikom Vladetom Kostićem imao razgovore tokom kojih se upoznao sa radom Opštine, sa prioritetima, nasleđenim stvarima i nastavku projekata koji su započeti.

„Zahvaljujem se gospodinu Kostiću na svemu što je uradio za opštinu Gračanica. Pred nama je dosta stvari koje moramo da uradimo. Prioriteti ostaju isti. Nastavićemo sa poboljšanjem infrastrukture na celoj teritoriji lokalne samouprave i jedan od ciljeva je da se sva mesta ravnomerno razvijaju. Kao predsednik biću jednak za sve, a vrata Opštine biće otvorena za građane, jer je osnovni cilj poboljšanje kvaliteta života“, kazao je Popović.

Dosadašnji predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić čestitao je novom predsedniku Srđanu Popoviću i poželeo uspeh u radu u narednom periodu.

„Siguran sam da će Srđan Popović biti uspešniji predsednik opštine Gračanica. Opština Gračanica je jedna od najuspešnijih i tako će i ostati. Novom predsedniku želim dobro zdravlje, puno uspeha i da Gračanica iz godine u godinu bude  uspešnija“, kazao je Kostić.

Novoizabrani predsednik opštine Gračanica Srđan Popović prethodno je stupio na dužnost potpisivanjem svečane izjave na konstutativnoj sednici Skupštne opštine Gračanica.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva