:

:

TV Most

Foto: Zoran Cvetković

clock

Februar 13, 2015   12:05

0

199

Gojković sazvala vanredno zasedanje za 18. februar

Na dnevnom redu biće Predlog zakona o oružju i municiji i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara, navodi se u saopštenju Skupštine Srbije.

Poslanici će razmatrati i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Ruske Federacije o readmisiji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Republike Belorusije o saradnji u borbi protiv kriminala.

Na dnevnom redu biće Predlog zakona o potvrđivanju Memoranduma o razumevanju o institucionalnom okviru Inicijative za prevenciju i spremnost u slučaju katastrofa za region Jugoistočne Evrope (2013), Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Mađarske o saradnji i uzajamnoj pomoći u slučaju katastrofa.

Pred poslanicima naći se se i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rumunije o otvaranju međunarodnog graničnog prelaza Jaša Tomić (Republika Srbija) - Fenj (Rumunija) na srpsko-rumunskoj državnoj granici.

Kako se navodi, na dnevnom redu biće i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rumunije o otvaranju međunarodnog graničnog prelaza Vrbica (Republika Srbija) - Valkanj (Rumunija) na srpsko-rumunskoj državnoj granici i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rumunije o otvaranju međunarodnog graničnog prelaza Nakovo (Republika Srbija) - Lunga (Rumunija) na srpsko-rumunskoj državnoj granici.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva