:

:

TV Most

clock

Oktobar 17, 2017   12:05

0

272

Gimnazija u Lapljem selu obeležila 104.godišnjicu postojanja


Prema rečima direktora škole Dejana Denića interesovanje za upis u ovu oduvek prestižnu školu ne jenjava ni danas, a učenici svake godine beleže zapažene uspehe na takmčenjima iz gotovo svih predmeta.

„U svim generacijama gimnazijalaca bilo je veoma uspešnih učenika, a tako je i danas. Posebno se ponosim učenicima koji su bili primerni đaci Gimnazije, a sada su naše uvažene kolege. Tradicija koju ova škola ima nastavlja se i do današnje generacije gimnazijalaca“, kazao je Denić.

On je istakao da su „perjanice“ ove škole u protekloj godini bili Milica Stojanović,Katarina Petrović, Filip Micić, Biljana Naćić i Tamara Trajković, učenici koji su školu uspešno predstavljali na republičkom takmičenju iz istorije, srpskog jezika i književnosti i engleskog jezika.

Za uspeh pomenutih učenika direktor Denić pohvalio je i njihove predmetne profesore, Jelenu Petrović, Anu Kostić, Nevenu Trajković i Zorana Ivića.

Gimnazijalci su, kao i svake godine, priredili i prigodan program za sve zvanice, a svi jednako ističu da su ponosni što su deo ove prestižne ustanove.

Gimnazija u Lapljem Selu deli sudbinu gotovo svih srednjih škola na ovom prostoru i od 1999. godine koristi prostorije OŠ „Miladin Mitić“ , a direktor i zaposleni u ovoj školi nadaju se nekim boljim danima po pitanju uslova za odvijanje nastave.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva