:

:

TV Most

Foto: Foto Tanjug

clock

Jul 16, 2018   09:58

0

257

Gi SDP:Šest meseci od ubistva Olivera Ivanovića


"Šest meseci je prošlo od mučkog ubistva Olivera Ivanovića a mi njegovi saradnici, članovi porodice i iskreni prijatelji nismo dobili nikakvu informaciju vezanu za ubistvo. Navodno svi nešto rade, i tužilaštvo u  Beogradu i tužilaštvo u Prištini, kažu saslušan je veliki broj svedoka ali nijedan detalj nam nije poznat", piše u saopštenju.

Navodeći da vlasti u Beogradu i Prištini kao i međunarodna zajednica "imaju odgovornost za ubistvo najpoznatijeg lidera Sba sa Kosova i Metohije", GI SDP je ponovio da će nastaviti da se bori za sve ono za šta se Ivanović zalagao, prvenstveno za opstanak Srba na Kosovu.

"Poslednja informacija je bila da su istražni organi Beograda i Prištine imali sastanak, ali ni o tome nema detalja u javnosti, pa ostaje da verujemo da su razmenili sve potrebne informacije i dokumentaciju vezanu za istragu i da će možda konačno pronaći ubicu Olivera Ivanovića", stoji u saopštenju.

Najavljeno je da će predstavnici stranke, članovi porodice i prijatelji Olivera Ivanovića danas zapaliti sveće ispred stranačkih prostorija u severnom delu Kosovske Mitrovice na mestu na kom je Ivanović ubijen.

Oliver Ivanović (1953-2018) ubijen je ujutro 16. januara ispred prostorija GI SDP kada je na njega pucano iz automobila u pokretu.



 


Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva