:

:

TV Most

clock

Jul 09, 2015   12:05

0

195

Galetin: Na Exitu gosti iz više od 60 zemalja



Galetin je rekla Tanjugu da je izvesno da će svake večeri trajanja Exita kroz festivalske kapije proći više od 40.000 posetilaca a da bi sutra i u subotu taj broj mogao biti i veći od 50.000.

"Obzirom da je interesovanje zaista veliko i najveće do sada, Exit tim je učinio korake da se ukoliko bude potrebe prošire kapaciteti festivalskog prostora, što bi bio prvi put u istoriji Exita", rekla je ona.

Prema njenim rečima, svi posetioci Exita a posebno oni smešteni u kampu obradovaće vesti hitrometeorologa da u naredna četiri dana ne bi trebalo da bude padavina te da će temperature biti prijatne - oko 30 stepeni Celzijusa.

Govoreći o prvom danu 15. Exita, Galetin je kazala da će na dostojan način biti obeležen veliki jubilej.

"Ono što će posetioci moći da vide i uživaju je veličanstven vatromet koji će večeras oko ponoći biti upriličen povodom rođendana Exita i početka ovogodišnjeg festivala", rekla je ona.

Galetin je dodala da je pripremljeno niz vanfestivalskih aktivnosti u kojima posetioci mogu da učestvuju, a posebno atkrativni će biti interaktivni stejdževi poznatiji kao "odigraj i otpevaj" gde će svi oni koji žele moći da pokažu svoje umeće u plesu i pevačke sposobnosti.

Tu je i tradicionalni karaoke stejdž koji će sigurno kao i svake godine privući pažnju, dodala je ona.

Petnaesti Exit zvanično se otvara koncertom Goblina u 20 sati, mada će kapije Exita biti otvorene sat ranije. Zvezda prve večeri je Emeli Sande a publiku će za njen nastup zagrejati Clean Bandit.

"Nakon Emeli Sande, oko 2 sata po ponoći, nastupiće kako mi volimo da kažemo muzički osnivač Exita - Roni Sajz", rekla je Galetin.

Ona je kazala da su sve službe spremne za početak Exita i njegove goste te da od danas više nema popusta na ulaznice već da važe samo pune cene.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva