:

:

TV Most

clock

Januar 23, 2015   16:02

0

306

FK "Ropotovo" u teškoj finansijskoj situaciji

"Jedan od razloga zbog loših rezultata,pored finansijskih teškoća, je i taj što utakmice u svojstvu domaćina ne igramo na svom, već na stadionu u Bujanovcu.", kaže trener Dragan Jaćimović. Goran Stamenković ,član uprave kluba , i dodaje da imaju solidne uslove za trening i rad, ali da je komisija koja je obavila nadzor pre početka prvenstva donela odluku da ne mogu igrati na svom terenu zbog bezbednosnih razloga jer živimo na teritoriji Kosova i Metohije.

"Međutim, na severu Kosova svi fudbalski timovi koji se takmiče u Zoni ili u Srpskoj ligi igraju na svom terenu. ÄŒak je i KUP utakmica između superligaša Vojvodine i Trepče odigrana u Kosovskoj Mitrovici", napominje Stamenković.

Što se tiče sredstava,najveću i trenutno jedinu podršku u novcu, ali i oko prevoza klub Ropotovo dobija od opštine Ranilug.

Zvonimir Vasić, koji je takođe član upravnog odbora apeluje na Kancelariju za Kosovo i Metohiju i ministarstvo za sport i kulturu Republike Srbije da pomogne FK Ropotovo, kao jedinom predstavniku južno od Ibra .

"Mala pomoć, klubu bi značila mnogo.", dodaje Vasić.

Fudbalski klub Ropotovo osnovan 1978 . godine, takmičio se u drugoj kosovskoj ligi, a u novijoj istoriji nakon tri sezone u Okružnoj ligi Kosovskog Pomoravlja, bio je učesnik Niške zone.

Izvor: RTV Puls

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

https://www.exactwatchesreplica.com forum gets to the level of art at the palace level.penticton vape shops reddit is known for a top quality degree.