:

:

TV Most

clock

Maj 20, 2018   12:05

0

193

Fenerbahče i Real u Beogradu za evropsku titulu


Za nekoliko sati dva najbolja tima Evrolige odmeriće snage. Košarkaška euforija trese Beograd, a veliko finale Final Fora podelilo je navijače.


Real Madrid bi trijumfom u ovom meču osvojio jubilarnu, 10 pobedu u finalu, dok bi Fenerbahčeu ali i njihovom treneru, Željku Obradoviću, to bila druga titula. Karata za ovaj meč više nema, pa će se finale gledati na nekoliko lokacija u Beogradu, ali i u kafićima.


 


Na samom Kalemegdanu gde su postavljeni ekrani, neki od navijača će posmatrati na drugi način finalnu i utakmicu za treće mesto. Neće moći da prisustvuju na samom terenu.


 


Beograd je prvi put domaćin ovakvom finalu. To je, kažu nadležni, velika čast, ali i odgovornost.


 


"Beograd kao jedan od gradova gde smo bili domaćini velikih međunarodnih takmičenja je u beogradskoj areni imao bazen, pa je imao atletsku stazu, pa je imao fudbalski teren pa sada košarkaški teren", rekao je minsatar sporta Vanja Udovičić i dodao:


 


"Srbija je u protekle 4 godine pokazala da je izvanredan domaćin svih međunarodnih takmičenja. Oborili smo sve rekorde i po posećenosti i po samoj organizaciji".


 


Sama organizacija zahtevala je nekoliko meseci rada. Ali i pored iscrpnih priprema, cilj je da se Beograd pokaže kao dobar domaćin i što pre ponovo ugosti finaliste Fajnal-fora.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva