:

:

TV Most

clock

Jul 13, 2018   19:58

0

118

Exit:Večeras Zigi Marli,Frenč Montana,na otvaranju 40.000 posetilaca


Julija Mitrović, PR festivala "Exita", izjavila je da se na ovogodišnjem "Exitu" koji je sinoć otvoren,  tradicionalno najviše posetilaca očekuje iz zemalja regiona, kao i iz zemalja koje imaju razvijenu festivalsku kulturu poput Velike Britanije i Holandije.



Kao interesantan podatak istakla je da se svake godine primećuje veći broj posetilaca iz vanevropskih zemalja, kao što su Brazil, Južna Koreja, Tajland i Australija.



"Kada je u pitanju sama posećenost po danima svakako najveću posećenost očekujemo na samoj završnici festivala, naše veliko finale je u nedelju 15. jula" , rekla je Mitrović.


Ona je istakla da posetioce na ovogodišnjem festivalu očekuje i bogat prateći program.



"Exit ima preko 40 zona, to nisu samo muzičke zone, to su takođe i aktivacione zone gde posetioci mogu da se zabave između nastupa, kao i zone koje se bave društvenim aktivizmom. Ove godine smo se pozabavili pitanjem mladih muzičara, zapošljavanju mladih i slobodom medija. To su neke goruće teme koje pokušavamo da obuhvatimo, a takođe tu u i humanitarne akcije", rekla je Mitrović.



Kada je o bezbednosti ovogodišnjeg festivala reč, ona je naglasila da je Exit festival obezbeđen od strane obučenih festivalskih zaštitara, ali se takođe sarađuje i sa pripadnicima policije i specijalnih jedinica koji su raspoređeni na svim prilazima.



Mitrović je takođe apelovala na sve posetioce da koriste samo zvanične ulaze festivala i da je traženje alternativnih prilaza zaista opasno.


Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva