:

:

TV Most

clock

Mart 29, 2017   12:05

0

121

"Er Srbiji" uručena nagrada za lidera među avio-kompanijama

Nagrada "Er Srbiji" dodeljena je na 43. dodeli prestižnih ATW nagrada. Primajući nagradu direktor "Er Srbije" rekao je da je to uspeh svih zaposlnih u avio-komaniji.

"Ovo nije posao, ovo je misija, a neuspeh nije bio opcija. Ceo posao iznet je na leđim nekoliko ljudi koji su bili posvećeni, ali ono što je još važnije ideja je rođena zahvaljujući dvojici ključnih igrača - našeg predsednika vlade Aleksandra Vučića, koji je imao viziju, hrabrost i odlučnost da Srbija ima nacionalnog avio-prevoznika. Za tu viziju trebao mu je protagonista i njega je našao u Džejmsu Hoganu, industrijskom partneru koji je tu viziju oživeo", rekao je direktor "Er Srbije" Dane Kondić.

Let Njujork-Beograd bio je kruna svega što je urađeno u poslednje tri i po godine od kada je sklopljeno partnerstvo "Etihada" i JAT-a i osnovana "Er Srbija".

"To je posebna nagrada koja se dodeljuje komapniji koja se istakla, i to ne samo regionalno nego globalno. Dodeljuje se kompaniji koja je ili stvorila kreativno novo tržište ili uradila nešto izuzetno na tržištu. "Er Srbija" je uradile obe te stvari, uspostavila je posle dugo vremena transatlantski let, i to je uradila u velikom stilu, sa odličnom uslugom za putnike", kaže Karen Voker, glavna i odgovorna urednica ATW.

Od minus 73 miliona evra u prvoj godini poslovanja, već je 2014. završena sa plusom od dva miliona, a trend je nastavljen u narednim godinama.

Nagrada za lidera na tržištu otvara i mnoga druga vrata, ocenjuju iz "Er transport vorlda".

"Srpska avio-kompanija vratila je Srbiju na međunrodnu mapu. Vaša zemlja postaje dobra turistička destinacija, do koje je sada lako dođi dobrom avio-kompanijom, tako da je korist dvostruka, i za "Er Srbiju" i za samu zemlju", ističe Karen Voker.

"Er Srbija" ove godine našla se u društvu najboljih avio-kompanija kao što su "Amerikan erlajns", "Junajted", "Volaris".
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva