:

:

TV Most

clock

Januar 15, 2015   12:05

0

150

Er Srbija najbolja u regionu

Er Srbija je dobila pet zvezdica za ponudu proizvoda, što je najviša ocena u regionu, uz unapređenje kriterijuma posmatranja sa statusa regionalni avioprevoznik, na status aviokompanije koja pruža pun dijapazon usluga.

Sistem ocenjivanja Erlajn rejtingsa uzima u obzir brojne faktore koji se odnose na provere koje su sprovela regulatorna tela u avioindustriji i vodeća sektorska udruženja, uključujući kontrole vladinih organizacija, kao i dokumenta samih aviokompanija.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kontić izjavio je tim povodom da kompanija bezbednost postavlja kao najznačajniji prioritet: od putnika u sedištima, do zaposlenih na njihovim radnim mestima.

"Posvećeni smo konceptu pružanja potpune usluge, jer smo stavili značajan naglasak na proizvode i usluge kao ključne faktore diferencijacije u odnosu na konkurenciju. Naša Biznis klasa verovatno najbolje odslikava koliko smo posvećeni tome da budemo najbolji u svojoj klasi", rekao je on.

Sistem ocenjivanja bezbednosti Erlajn rejtingsa rangira aviokompanije po sistemu dodeljivanja od jedne do sedam zvezdica - gde sedam predstavlja najvišu ocenu.

Internet portal trenutno procenjuje bezbednost 449 kompanija. Osim toga, više od 230 aviokompanija takođe se procenjuje kroz proizvod koji pružaju, sa različitim sistemom ocenjivanja koji se primenjuje u tri kategorije: niskotarifne aviokompanije, regionalni avioprevoznik i avioprevoznik koji pruža pun dijapazon usluga.

Izvor: Fonet

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva