:

:

TV Most

clock

Jul 18, 2018   20:06

0

156

EP: Potopljena i Rusija, Srbija već u četvrtini finala!


'Delfini' su, posle rutinskog trijumfa nad Rumunijom na otvaranju (11:5), bez većih problema izašli na kraj i sa 'Zbornajom' i već posle dve odigrane utakmice obezbedili prvo mesto, odnosno automatski se plasirali u četvrtinu finala i obezbedili sebi više vremena za odmor.


 


Momci Dejana Savića poslednji susret u grupnoj fazi igraju u petak od 11 časova, kada će im rival biti selekcija Slovačke. 


 


Nisu naši momci previše zapinjali, odigrali su tačno onoliko koliko im je bilo potrebno, ali se mora istaći da su i Rusi odigrali veoma dobar duel, svakako najbolji u svim okršajima sa našom selekcijom. 


 


Međutim, to je bilo dovoljno samo da se održe do poluvremena (6:5), da bi pitanje pobednika i definitivno bilo rešeno u trećoj četvrtini kada pravimo seriju od 3:0 i definitivno prelamamo meč u našu korist. 


 


Samo se Viktor Rašović i Sava Ranđelović nisu upisivali u listu strelaca, Andrija Prlainović, Filip Filipović i Dušan Mandić pogađali su po dva puta, dok su Miloš Ćuk, Duško Pjetlović, Nikola Jakšić, Stefan Mitrović i debitant Nemanja Vico bili precizni po jednom. 


 


Branislav Mitrović odbranio je deset od devetnaest upućenih udaraca, 


 


Kod Rusa su Stepan Andrjukov, Konstantin Harkov i Ivan Nagaev postigli po dva gola. 


 


Srbija po četvrti put uzastopno brani zlatnu medalju na Starom kontinentu.

Izvor: B92

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva