:

:

TV Most

clock

Septembar 20, 2017   12:05

0

139

Elektroenergetska situacija na severu KiM stabilna

On tvrdi da tokom zime neće biti problema sa snabdevanjem električnom energijom na severu pokrajine, ali da zabrinjava činjenica da veoma mali broj korisnika izmiruje svoja dugovanja za utrošenu električnu energiju.

„Elektrokosmet je od prošle jeseni započeo sa akcijom plaćanja električne energije, pre svega od korisnika koji imaju budžetski određena sredstva za utrošenu električnu energiju ili koji električnu energiju koriste kao input za proizvode i uslugu koju takođe ne plaćaju. O procentima ne bih pričao, jer su cifre dosta sumorne, ali bih i pohvalio neke koji su uredne platiše, gde bih izdvojio Trepču , zatim Studentski centar, zgradu Univerziteta, mnoge fakultete, Kancelariju za KiM i još dosta većih korisnika. Ovi potrošači uz par pojedinaca omogućuju da se svi ovi radovi vezani za rekonstrukciju, za osavremenjavanje, urade, a da time snabdevenost električnom energijom bude na višem nivou. Poruka korisnicima i potrošačima bi bila da, ukoliko žele da imaju urednu uslugu, da oni moraju da plate utrošenu električnu energiju“, rekao je Vujaković.

Vujaković tvrdi i da bi elektromreža na severu Kosmeta bila mnogo stabilnija, ako bi svi korisnici uredno plaćali svoja dugovanja, jer bi onda svakako bilo više novca za popravke standardnih kvarova i osavremenjivanje kompletnog sistema.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva