:

:

TV Most

clock

Jul 29, 2017   12:05

0

178

Duraković: Ne isključujem kandidaturu za potpredsednika RS

Novinarka BHT1 je konstatovala da je “puno panike izvazvalo formiranje ovog pokreta, mnogo reakcija u Republici Srpskoj, gde je ponajviše reagovao (vladajući) SNSD i načelnik Srebrenice Mladen Grujičić izjavio kako formiranjem ovog pokreta Duraković namerava da se na sljedećim izborima kandiduje za potpredsednika Republike Srpske”.

- Ja mogu samo da kažem nam nije ambicija da rušimo niti Republiku Srpsku, niti nam je ambicija da rušimo njen ustavni poredak, a niti nam je obaveza da polažemo račune ni Mladenu ni njegovom političkom šefu (predsedniku RS) Miloradu Dodiku, ali i ja sam dosta stvari pročitao da nam već pripisuje neke Sorošove finansije, svaki put kada neko želi da iznese istinu, oni ga prikazuju kao neprijatelja - rekao je Duraković.

On je naveo da ima ambiciju da Bošnjaci na prostoru RS “kao građani tamo budu relevantniji politički faktor”.

- Naša ambicija je da se poveća broj poslanika u Narodnoj skupštini RS, to je zajednička ambicija. Mi imamo ambiciju da podržimo zajedničkog kandidata, nezavisnog kandidata za potpredsednika RS, što niti uključuje niti isključuje Ćamila Durakovića, ali očito neki su se već uplašili toga, ali ja kažem, ako nađemo relevantnu osobu, nemamo problem podržati nekog drugog - kazao je Duraković.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva