:

:

TV Most

Foto: tvmost.info

clock

Maj 18, 2018   14:06

0

314

Drugi po redu Kosmet Fest u Kosovskoj Mitrovici


Ovo je drugi po redu Kosmet Fest u Kosovskoj Mitrovići ali obećavamo da će biće tradicionalan, rekao je Aeksandar Spirić  predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.



“Već 6. juna Kosovska Mitrovica biće, po ko zna koji put, centar okupljanja Srba sa Kosova i Metohije a i šire. U ovim toplim danima, i na političkoj sceni, pokazaćemo da  smo opredeljeni, pre svega za mir, da smo opredeljeni za druženje”, rekao je Spirić.



U realizaciji ovog projekta pomogli su mnogi a među njima su Nemanja Biševac i Lazar Stević koji su pružili nesebičnu pomoć.



Kosmet Festa biće održan 6. juna na platou Tehničke škole, kazao je Biševac i dodao:



“Nastojaćemo da dovedemo najveće zvezde Srbije kao što su Aco Pejović i Magla bend, a za zagrvanje su zaduženi lokalnim di-džej Daka i di-džej Sofrano iz Kragujevca, Nastupi počinju u 19 časova i trajaće do 1 čas posle ponoći. Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka po ceni od 300 dinara”, rekao je Nemanja Biševac.



Organizator Kosmet Festa je Studentski parlament, odnosno tri organizacije u okviru ovog parlamenta: Studentski parlament Filozofskog fakulteta, Unija studenata Filozofskog fakulteta i Studentska unija Tehničkih nauka.



Generalni sponzor, pokrovitelj i suorganizator samog festivala je Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica, sponzori festivala su Kancelarija za KiM, Opština Zvečan, Opština Leposavić i "RP Invest".



Prijatelji festivala su: “Ambient Cafe” , hotel “BB", "Prestige Caffe”, “Gard vuk”, Radio Kontakt plus, LED Vision Plus, "Mob-shop", Radio Gračanica, RTV Puls, Radio Kosovska Mitrovica, diskoteka "Sfens", "Trojka Coffe Bar", Tehnička škola "Mihailo Petrović Alas" i Ekstra družina.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva