:

:

TV Most

clock

Oktobar 11, 2017   12:05

0

180

Drama na plaži završena samoubistvom


"Uprkos velikom nastojanju i naporu policije da se ova situacija okonča na pozitivan način, nažalost 54-godišnjak je počinio samoubistvo aktiviranjem eksplozivne naprave", saopšteno je iz policije, prenosi Hina.



Osim njega, niko drugi nije povređen. Na mestu događaja bili su pripadnici policije i Protiveksplozione službe koji su pregledali automobil u kojem je muškarac aktivirao eksplozivnu napravu.


On je prethodno sam pozvao policiju, u 17.30, predstavio se, obavestio ih gde se nalazi i rekao da namerava aktivirati bombu i ubiti se, ali da pritom ne želi nikome nauditi.



Policija je odmah sve blokirala i zabranila prolaz tim delom grada. Iako su sa suicidalnim muškarcem dugo razgovarali policijski pregovarači, nisu uspeli da promene njegovu odluku.



U policijskom saopštenju se dodaje da su u celokupno postupanje bili uključeni policijski službenici koji su nakon primljene dojave ostvarili prvi kontakt, kao i da je bio uključen i policijski pregovarač te sve osobe za koje je policija smatrala da će 54-godišnjaka odgovoriti od namere da počini nešto na svoju ili tuđu štetu.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva