Vesti
Drama na plaži završena samoubistvom

08:43, 11.10.2017

|

Izvor: RTS

Muškarac na plaži Kaštelet u Splitu ostvario je pretnju i izvršio samoubistvo aktiviranjem bombe, potvrdila je lokalna policija.
Foto RTS


"Uprkos velikom nastojanju i naporu policije da se ova situacija okonča na pozitivan način, nažalost 54-godišnjak je počinio samoubistvo aktiviranjem eksplozivne naprave", saopšteno je iz policije, prenosi Hina.Osim njega, niko drugi nije povređen. Na mestu događaja bili su pripadnici policije i Protiveksplozione službe koji su pregledali automobil u kojem je muškarac aktivirao eksplozivnu napravu.


On je prethodno sam pozvao policiju, u 17.30, predstavio se, obavestio ih gde se nalazi i rekao da namerava aktivirati bombu i ubiti se, ali da pritom ne želi nikome nauditi.Policija je odmah sve blokirala i zabranila prolaz tim delom grada. Iako su sa suicidalnim muškarcem dugo razgovarali policijski pregovarači, nisu uspeli da promene njegovu odluku.U policijskom saopštenju se dodaje da su u celokupno postupanje bili uključeni policijski službenici koji su nakon primljene dojave ostvarili prvi kontakt, kao i da je bio uključen i policijski pregovarač te sve osobe za koje je policija smatrala da će 54-godišnjaka odgovoriti od namere da počini nešto na svoju ili tuđu štetu.


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design