:

:

TV Most

clock

Jun 26, 2015   12:05

0

196

Dragan Đukić vlasnik televizije pronađen mrtav

Đukić je široj javnosti postao poznat nakon što se kandidovao za direktora RTS-a na poslednjem konkursu, predavši tada dokumentaciju na čak 1.200 strana.

Tada je izjavio, da je njegov program tematski sadržan i prikazan po stvarnim poglavljima rada i da nije mogao da bude predstavljen u manjem obimu.

- U svom životnom i poslovnom radu nikad nisam bio površan, već veoma profesionalan, temeljan i dosledan. Iskreno sam zamolio da mi cenjeni članovi Upravnog odbora RTS oproste na mojoj obimnosti. Nisam mogao površno da definišem i izložim ovako ozbiljan plan koji sam pisao gotovo godinu dana - objasnio je tada Đukić.

Đukić ima magistraturu iz menadžerstva u medijima, predsednik je Asocijacije elektronskih medija Vojvodine, te dugogodišnji direktor RTV Delta iz Novog Sada. Radio je i za TV Foks, rusku državnu federalnu novinsku agenciju MIA Novosti, asistent je u nastavi na Visokoj tehničkoj školi u Novom Sadu, gradu u kojem i živi. Bio je kandidat za direktora RTV Vojvodine 2013. Iza sebe ostavio je suprugu i dvoje dece.

Izvor: Večernje novosti

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva