:

:

TV Most

clock

Januar 13, 2015   13:39

0

226

Donacija Domu zdravlja u Zvečanu



Pacijenti, koje je naša ekipa zatekla u čekaonici Doma zdravlja u Zvečanu kažu da su zadovoljni osobljem ove zdravstvene ustanove, da nema puno čekanja na prijem kod doktora, a lekari uvek spremni da pregledaju, saslušaju i posavetuju.

Pomoć u unapredjenju rada ove ustanove uvek je dobrodošla. Dokaz je i donacija gradonačelnika Zvečan Vučine Jankovića.

„Želimo da kvalitet zdravstvene zaštite na teritoriji opštine Zvečan podignemo na viši nivo. Siguran sam da ovo nije poslednja donacija i da će se donacije nastaviti i u narednom periodu.“, rekao je Janković.

„Danas smo dobili nekoliko vrednih aparata, pre svega 12-kanalni EKG aparat koji je neophodan za normalno funkcionisanje Internog odeljenja, jedan oftalmoskop koji služi za pregled očiju pacijenata, dva puls oksimenatara, dve medicinske vage, kao i jedan alko test.“ rekla je Bogdana Božović, direktor Doma zdravlja u Zvečanu.

U Domu zdravlja u toku su i radovi na rekonstrukciji mokrih čvorova. Sredstva je obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Ovom sanacijom, kako je rekla direktorka Božović, poboljšaće se kvalitet zdravstvene ustanove i pružiti bolja zdravstvena zaštita pacijentima.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva