:

:

TV Most

clock

Jun 09, 2018   22:20

0

196

Dodeljene nagrade na Medjunarodnom festivalu sportskog filma


Na konferenciji za medije je najavljeno i da će na predlog predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka uskoro početi i snimanje dokumentarnog filma o Damnjanoviću.



"Na predlog najpoznatijeg učenika Sretena Damnjanovića koji je laureat sedam svetskih i evropskih medalja, započeće snimanje dokumentarca čija će premijera biti na sledećem festivalu", izjavio je je jedan od organizatora manifestacije Aleksandar Avramović.



Priznanje je dobio i v.d. direktora Sportskog saveza Subotice Dejan Vuković koji je rekao da je Subotica sportski grad koji ima "150 sporstkih klubova, sedam superligaša" i dugu istoriju olimpizma.



Zamenik predsednika opštine Čajetina i predsednik Organizacionog odbora festivala Arsen Djurić rekao je da Zlatibor kao najpoznatiji turistički centar u Srbiji privlači i veliki broj sportista koji tu dolaze na pripreme.



"Na Zlatiboru sada imamo osam fudbalskih terena, dva sporstka centra i sve bolju sportsku infrastrukturu, zbog čega očekujemo još veći priliv turista iz sezone u sezonu", rekao je Djurić.



Festival sportskog filma traje od 7. do 10. juna, a biće prikazano 50 filmova iz 22 zemlje.


Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva