TV Most - Dodela odlikovanja povodom Dana državnosti
Vesti
Dodela odlikovanja povodom Dana državnosti

13:43, 14.02.2018

|

Izvor: RTS, Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodi da dodelom odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama povodom Dana državnosti Srbija – slaveći laureate – proslavlja sebe i svoju budućnost.
Foto: TV Most/Tatjana Lubarda

"Isticanjem pojedinaca pokazujemo pravi put i pravimo sistem vrednosti kojem težimo. Među nagrađenima ima onih koji čitav život posvetili napretku i građenju Srbije", naglasio je predsednik u obraćanju na svečanosti u Predsedništvu Srbije.


Srbija danas, prema njegovim rečima, slaveći njih proslavlja sebe i svoju budućnost.


"Zahavaljujem se u ime Srbije i građana laureatima koji daju primer da su vredno, posvećeno, marljivo radeći naviše uradili za otadžbinu", rekao je Vučić.


Oni koji su danas odlikovani umeli su, kaže, da daju, pomažu, trpe, vredno i marljivo rade, vole i budu tu za sve oko sebe.


Kako je rekao, ljudske dužnosti su ono što moraš da uradiš, ako hoćeš da se zoveš čovekom, a broj onih koji su spremni da budu takvi je ono što jednu zemlju čini velikom.


Srbija sutra, kako je podsetio, slavi svoj dan, veliki i važan dan, Dan državnosti odajući počast svojim slavnim precima, sećajući se njihovih dela i pokazujući koliko je vredno živeti i boriti se.

<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design