:

:

TV Most

clock

April 26, 2017   12:05

0

110

Dobra prohodnost na putevima

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Do 1. maja na delu Obilaznice oko Beograda, u tunelu Straževica i tunelu Železnik, u oba smera, izvodiće se radovi od 22.00 do 06.00 časova, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Do 30. aprila će na desnoj strani auto-puta petlje Feketić ka petlji Vrbas u smeru Subotica - Novi Sad biti zatvorene preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj će biti preusmeren preko zaustavne trake.

Na delu auto-puta na deonici od petlje Tranšped do petlje Vrčin, od 07.00 do 17.00 časova, zbog radova su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka auto-puta, u smeru od Niša ka Beogradu.

Na levoj strani auto-puta u smeru Beograd - Novi Sad, kod Beške su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Do 15. maja zbog radova na postavljanju novog sloja asfalta na deonici od Topole 1 ka Bućinom Grobu saobraćaj će od 9.00 do 17.00 časova biti potpuno obustavljen.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva