:

:

TV Most

clock

Septembar 15, 2018   12:42

0

282

Đurić: Režim kojem je Đilas pripadao nije uradio ništa za KiM


Đurić u saopštenju navodi da isti ljudi koji su postavljali granične prelaze između Srba i Srba, doveli Euleks a marginalozovali UNMIK i od Međunarodnog suda pravde iznudili potvrdu legalnosti albanskog separatizma i danas su Đilasovi koalicioni partneri, što ga čini njihovim saučesnikom u zlodelu.



"Oholi tajkun Đilas smatra očigledno da su Srbi pali s kruške i da će ga sutra svojevoljno dovesti na vlast kako bi ih ponovo omalovažavao i pljačkao, ali to se nikada neće dogoditi, barem ne voljom građana Srbije", stoji dalje u saopštenju.



On ističe da svaka Đilasova kritika izrečena na račun predsednika Aleksandra Vučića i "naših nastojanja da za probleme na Kosovu i Metohiji iznađemo mirno i kompromisno rešenje jeste u očima građana zapravo potvrda ispravnosti onoga što činimo".



"Đilas i termiti kojima je okružen mogu da nastave da pokušavaju da ruše i rastaču svaku građevinu koju pravimo tamo gde su oni ostavili razvaline, ali i pored toga što je njihov apetit nezajažljiv posao im je uzaludan jer Srbija ih je nadživela i preživela, i nikada više neće biti žrtva te mangupske družine", zaključuje Đurić u saopštenju.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva