:

:

TV Most

clock

Februar 08, 2018   12:05

0

191

Đurić: Izbori u Beogradu od ključnog značaja za Srbiju


"Razvijena moderna metropola vući će Srbiju napred, dovodiće investicije i ekomonski razvoj u svaki kraj naše zemlje, a mi ćemo posebno nastojati da se Beograd ravnomerno razvija" rekao je Đurić. 


Kako kaže, strateški važno za Srbiju jeste da se pobede problemi sa natalitetom. 


"Naša snaga leži u jakim porodicama i zato ćemo ovde u Beogradu u svim njegovim delovima ravnomerno da brinemo o našim brojnim porodicama sa decom, o porodicama koje u prethodnim godinama kriza, ratova, sankcija nisu bile u fokusu, jer je snaga i budućnost Srbije upravo u mladima", naglasio je Đurić. 


 


"Naša politika je politika obnove Srbije kroz fokus i podršku mladima. To je politika koju kandidujemo i 4. marta u Beogradu", dodao je Đurić. 


Istakao je da su beogradski izbori od nacionalnog značaja i ukazao da ukoliko Beograd nastavi da se razvija istom dinamikom kao u prethodne četiri godine onda će se "zaista nastaviti perspektiva da mladi ljudi ostaju u Beogradu koji je metropola". 


"Nema lepše slike za Srbiju nego slike glavnog grada kojim može da se ponosi cela zemlja, na koji su drugi u okruženju možda malo i ljubomorni, ali uvek vole da dođu u naš Beograd", kazao je Đurić. 


Nakon razgovora sa mladim aktivistima SNS u Međulužju Đurić je posetio domaćinstva Jezdimira i Jordana Spasića, Luke Saletovića, Ivice Jankovića i Bogdana Mitrovića.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva