Vesti
Đurić i Rakić u Moskvi sa delegacijom Jedinstvene Rusije

09:44, 14.09.2017

|

Izvor: TV Most

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i predsednik Srpske liste Goran Rakić sastaće se danas u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije i tom prilikom, između ostalog, razgovarati o predstojećim lokanim izborima na KiM.
Foto Tanjug
Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije, izjavio je Rakić uoči današnjeg sastanka.

Rakić je dodao da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na Kosovu i Metohiji zbog svega što su Ruska Federacija i partija predsednika Vladimira Putina do sada učinile u međunarodnoj areni po pitanju Kosova i Metohije.

On je istakao da Srpska lista očekuje da će tokom predstojećih kontakata u Moskvi dobiti nedvosmislenu podršku Jedinstvene Rusije za nastavak borbe za interese srpskog naroda i države na Kosovu i Metohiji, koju je dobila i uoči prošlih parlamentarnih izbora u pokrajini.

Predstojećim sastankom biće još jednom potvrđeno neraskidivo prijateljstvo koje povezuje srpski i ruski narod i nepokolebljiva zainteresovanost Ruske Federacije za položaj Srba na Kosovu i Metohiji, zaključio je predsednik Srpske liste.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design