:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Jul 12, 2018   13:43

0

206

Djurić čestitao Dan opštine Zvečan


„Deleći sa Vama radost današnjeg praznika želim da istaknem da se Zvečan iz godine u godinu izdvaja kao ključni centar severa Kosova i Metohije, kao simbol ekonomskog razvoja i zamajac novih kapitalnih infrastrukturnih projekata u Pokrajini“, stoji u čestitki Djurića.


Djurić je dodao da projekat „Sunčana dolina“ koji je pokrenut treba da motiviše masovniji povratak Srba na KiM, a Banjska sa svojim prirodnim , kulturnim i duhovnim kapacitetima da vrati ove prostore na kartu značajnih turističkih destinacija.


„Kombinat Trepča, žila kucavica, ne samo severa Pokrajine, već i cele raške oblasti, nadživela je ratove i političke krize i ekonomske nestabilnosti, zato što stoji na čvrstim temeljima, kao i naše svetinje na Kosovu i Metohiji“, naglasio je Djurić u čestitki.


Djurić je napomenuo da je siguran da će, realizacijom započetih i valorizacijom planiranih razvojnih projekata, uz saradnju lokalnih vlasti i Vlade Republike Srbije, Zvečan predstavljati dobro mesto za život i nezaobilazni put za sve ljude dobre volje, ljude sa vizijom i idejama koje će stvoriti uslove za bolji život našeg naroda ali i Albanaca i svih gradjana opštine Zvečan.


„Pred nama su mnoga iskušenja i sada nam je više nego ikada potrebna mudra i pametna politika, politika koja će čuvati naše postojanje na ovim prostorima. A samo ako sačuvamo naše korene, moći ćemo da utemeljimo i našu budućnost na Kosovu i Metohiji“, navodi Djurić u čestitki.


 

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva