:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Februar 10, 2018   12:05

0

173

Đukić: Spremni smo za Plzenj


"Najveći plus je zajedništvo ekipe, mi smo tim. Ovde smo gde jesmo sa rezultatima zahvaljujući čvrstoj homogenoj ekipi i napredujemo iz dana u dan. Svaki pojedinac daje svoj doprinos, videli smo u 16 dana rada i druženja, nije bilo nijednog povišenog tona i problema, radilo se profesionalno. Ova ekipa ima velike mogućnosti. Mladi igrači su iskoristili šansu i teraju starije na boljitak", rekao je Đukić.




Partizan je ove zime angažovao četvoricu novajlija (Ivanović, Urošević, Vakulko i Zdjelar) i na njihovu adresu su otišle samo pohvale.



"Urošević je odigrao zaista odlično, on je u defanzivi dao čvrstinu. Igra u napadu mu je zaista dobra, sa odličnim centaršutem. Đorđe Ivanović se muči, nije navikao na ovakav način i intenzitet rada, ali on ima veliki potencijal i iz dana u dan ulazi u sistem. Vakulko je mlad, veoma talentovan. Videli smo i danas da ima potencijal, tehnički je doteran, sa dobrom fudbalskom vizijom. Napreduje iz dana u dan. Zdjelar je ozbiljan igrač, takmičar, stabilan, taktički dobro obučen, on polako već izrasta u lidera ekipe na terenu".



Prvi meč protiv lidera češkog prvenstva u šesnaestini finala Lige Evrope na programu je već u četvrtak.



"Mislim da smo spremni za Plzenj, imali smo adekvatne protivnike. Terali su nas na intenzitet na koji će nas terati Plzenj. Videli smo šta nas očekuje, ulazimo u dobroj formi u te utakmice. Najbitniji smo mi, a ne Plzenj. Mi ćemo ih analizirati, znamo kako igraju, ali nećemo se prilagođavati".



Ekipa bi u nastavku sezone trebalo da bude jača i pored odlaska jedne od "žile kucavica" tima, Evertona Luiza.



"Zadovoljan sam ekipom, i ovom sada i onom jesenas. U ovom momentu imamo stabilniji sastav, sad znamo šta nas očekuje. Onda nismo znali šta nas očekuje sa Đurđevićem i Leonardom. Imali smo problematičnu situaciju šta će se desiti. Sada je čisto i nema nepoznanica".




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva