:

:

TV Most

clock

Avgust 21, 2017   12:05

0

122

Đorđević sa ambasadorom Meksika

Ministar Đorđević istakao je da bilateralnu saradnju sa Sjedinjenim Meksičkim Državama odlikuju dobri i prijateljski odnosi, koje je potrebno učvrstiti u oblastima koje su u nadležnosti ovog ministarstva, saopštilo je resorno ministarstvo.

Resorni ministar upoznao je ambasadora sa planom rada Ministarstva u narednom periodu i istakao da će prioritet biti uspostavljanje finansijske kontrole u cilju dostizanja pune transparentnosti i stvaranja funkcionalnog sistema.

Imajući u vidu da se u nadležnosti ministra Đorđevića nalaze pitanja rada i zapošljavanja, jedna od tema sastanka bila je i bolja privredna saradnja dve zemlje koja bi doprinela većem zapošljavanju u Republici Srbiji.

Ambasador Garsia Blanko čestitao je ministru Đorđeviću imenovanje na funkciju ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i potvrdio spremnost za dalji razvoj bilateralnih odnosa koji traju punih 70 godina.

Ambasador Garsija Blanko preneo je ministru Đorđeviću spremnost Meksika da se prodube prijateljski odnosi koji će se ogledati ne samo na političkom, već i na privrednom nivou.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva