:

:

TV Most

clock

Novembar 09, 2017   12:05

0

208

Đorđević na Aerodromu: Ovo je kompanija za primer


Delegaciju ministarstva dočekao je v. d. generalni direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd, Saša Vlaisavljević sa predstavnicima rukovodstva, koji je predstavio dosadašnje rezultate i buduće planove, a delegacija je obišla najnovije infrastrukturne projekte na Aerodromu, saopšilo je resorno ministarstvo.





Ministar Đorđević tm prilikom izjavio je da je Aerodrom "Nikola Tesla" jedno od najuspešnijih preduzeća u Srbiji, čiji rezultati svakako treba da budu primer drugima.



"Svaka kompanija koja ostvaruje ovakve rezultate uvek će imati podršku Ministarstva i Vlade Srbije", dodao je on.



Vlaisavljević je rekao da AD Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd ove godine beleži rekordne rezultate u svim segmentima poslovanja.



"Zahvaljujem ministru Đorđeviću na poseti, prepoznavanju rezultata rada rukovodstva i svih zaposlenih na Aerodromu i dosadašnjoj podršci. Drago mi je što će se dobra saradnja nastaviti jer, usled povećanja obima posla i unapređenja poslovanja, a imajući u vidu ekspanziju vazdušnog saobraćaja u Srbiji, postoji stalna potreba za dodatnim angažovanjem zaposlenih, kako bi se vazdušni saobraćaj odvijao bezbedno i obezbeđeno", rekao je on.



Na sastanku je zaključeno da će Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd nastaviti sinergijsko delovanje u cilju postizanja još boljih rezultata, dodaje se u saopštenju.





 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva