:

:

TV Most

clock

Maj 19, 2018   12:05

0

176

Đoković protiv Nadala za finale u Rimu


Srbin se sinoć plasirao u polufinale pošto je posle velike borbe u tri seta pobedio Japanca Keija Nišikorija sa 2:6, 6:1, 6:3.


 


Novak je ljut...


 


Najbolji srpski teniser duže od pola sata raspravljao sa organizatorima mastersa u Rimu o rasporedu igranja mečeva.


 


Novak meč polufinala ne dočekuje u dobrom raspoloženju. On je zakazan za 14.30 časova na centralnom terenu, što znači nepunih 18 sati posle četvrtfinalnog dvoboja.


 


"Zbog čega mislite da kasnim na konferenciju za medije? Ali bolje da ostavimo to kako jeste, jer bismo mogli da provedemo celu noć pričajući o tome, kao što sam ja proteklih pola sata ili duže sa organizatorima", saopštio je novinarima Đoković.


 


Rafael Nadal je meč protiv Fabija Fonjinija završio oko 14 časova u petak, što znači da ima punih 24 sata odmora pre polufinala sa Novakom Đokovićem


 


"Raspored... Ima mnogo stvari koje nemaju smisla. Ne samo na ovom turniru, već uopšte. Ovo je već nekoliko puta da se u karijeri suočavam sa ovako posebnom situacijom. I hajde da pričamo o tome nekom drugom prilikom. Hvala vam, nadam se da me razumete", rekao je srpski as, koji je i 2016. godine u Rimu između mečeva u polufinalu i finalu imao nešto više od 16 sati odmora.


 


On je, uprkos svemu, rekao da ne želi da se zaustavi u polufinalu i da će pokušati da pronađe način da parira Nadalu kao nekada.


 


"Imaću stvarno veliki izazov na šljaci u polufinalu, jer pobediti Rafu na ovoj podlozi je stvarno teško. Ipak, radio sam to ranije. Istina, danas sam drugačiji igrač nego što sam tada bio, ali verujem u sebe i probaću da pronađem način da pobedim", rekao je Đoković.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva