:

:

TV Most

clock

Jul 12, 2017   12:05

0

132

Đoković protiv Berdiha, borba za polufinale

Novak Đoković ima priliku da se domogne novog polufinala Vimbldona. Bez izgubljenog seta stigao je do četvrtfinala, što uliva dodatno samopouzdanje našem teniseru. Zadatak nimalo lak, duel sa starim znancem Tomašom Berdihom.

Dodatni problem Đokoviću predstavlja povreda ramena, koja je došla do izražaja tokom meča osmine finala protiv Adrijana Manarina. Naš teniser je rekao da tu povredu odavno vuče, ali da se nada da će biti sanirana, takođe i da je dovde stigao sa istom tom povredom.

Đoković i Berdih do sada su se sastali 27 puta. Naš teniser je ubedljiv u međusobnom skoru, slavio je pobedu u 25 duela. Poslednji put su igrali prošle godine, takođe u četvrtfinalu, na Mastersu u Kanadi, pobedio je Novak sa 2:0 (7:6, 6:4).

Naš teniser je u osmini finala bio bolji od Francuza Adrijana Manarina rezultatom 3:0 (6:2, 7:6, 6:4). Dok je njegov protivnik, dan ranije, savladao Austrijanca Dominika Tima sa 3:2 (6:3, 6:7, 6:3, 3:6, 6:3).

Susret između Novaka Đokoivća i Tomaša Berdiha postavljen je za drugi na terenu broj jedan, odmah iza duela Žila Milera i Marina Čilića. Program na ovom terenu počinje u 14.00 časova, tako da bi duel našeg i češkog tenisera trebalo da počne oko 16.00 časova.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva