:

:

TV Most

clock

Avgust 26, 2015   12:05

0

196

Demoliran auto supruge Duška Jovanovića

Jovanovićeva je zatražila od Uprave policije da uradi bezbednosnu procenu nakon incidenta ispred zgrade u kojoj živi, odnosno demoliranja automobila koji koristi, koji je u vlasništvu "Jumedia monta".

"Nakon dugogodišnje hajke i pritisaka na mene, kao supruge Duška Jovanovića, ali i vlasnika najtiražnijeg medija u državi, smatram neophodnim da nadležne organe javno učinim odgovornim za sopstvenu bezbednost", poručila je ona.

Iako se, kako navodi, njena imovina - od porodične kuće, preko automobila, pa sve do redakcije "Dana" - više puta nalazila na meti raznoraznih napadača nije se javno oglašavala, verujući da će kriminalci biti privedeni pravdi, navodi portal CDM.

"U vremenima kada napadi na novinare i imovinu medija ne jenjavaju, ovaj vandalski postupak, bez obzira na motive koje policija tek treba da utvrdi, surova je poruka svim medijskim poslenicima koji misle svojom glavom i rade nezavisno od centara moći", smatra Jovanovićeva.

Kako je istakla, očekuje da nadležne državne institucije preduzmu sve kako bi vinovnici ovog kriminalnog čina bili otkriveni.

"U zavisnosti od njihovih postupaka, zavisiće i moje dalje pravno delovanje kako bih zaštitila sebe i svoju imovinu", zaključila je suvlasnica "Dana".

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva